Tomas Hill smješten je na brežuljku Kladešćica na 460 metara nadmorske visine. Vlada šumski krajolik koji Vam daje dozu izoliranosti od civilizacije. 

Tomas Hill nalazi se 7,5 kilometara od centra grada Svetog Ivana Zeline, od kojih je 5 kilometara makadama, 40 kilometara od Zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu te 44 kilometara od centra Zagreba, glavnog grada Hrvatske.

Kuća za odmor Tomas Hill sastoji se od 2 objekta koji zajedno imaju 95m2. Čine ga 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinja, dnevni boravak, soba za odmor i zabavu te 2 terase.

Naš moto je Live and enjoy! jer smatramo da je ovo mjesto stvarno vrijedno življenja i uživanja. To je i bio sam početak i razlog za stvaranje Tomas Hill-a, koji je nastao u obiteljskom okruženju sa puno ljubavi i strasti te smo tu ljubav i strast spremni podijeliti i sa Vama. Ukoliko ste istinski zaljubljenik u ovu okolinu oko Vas, onda nemate što čekati nego krenite i postanite dio ove predivne priče.

Veselimo se Vašem dolasku!

Što posjetiti u blizini

Zelingrad

Među spomenicima kulture i povijesne baštine zelinskog kraja ističe se svojim značenjem Zelingrad, srednjovjekovni čuvar putova koji se smjestio na sjeveroistočne obronke Medvednice,u samo srce zelinske gore, oko 5 km sjeverno od Zeline.

Više o Zelingradu…

Crkva Svetog Ivana Krstitelja

Crkva se nalazi u samom središtu grada u kojem i danas dominira svojim masivnim zvonikom.

Crkva se spominje već od 1200. godine, kada je Zelina posjed zagrebačkih biskupa. Više je puta pregrađivana , pa su elementi srednjovjekovne arhitekture gotovo nestali.

Više o crkvi Svetog Ivana Krstitelja…

Svetište Majke Božje Bistričke

Svetište Majke Božje Bistričke jedno od najpopularnijih i najposjećenijih marijanskih svetišta u Hrvatskoj. To je hrvatsko nacionalno svetište. Nalazi se u Mariji Bistrici.

Kip Majke Božje Bistričke potječe iz 15. stoljeća i bio je u crkvi na Vinskom Vrhu.

Više o Svetištu Majke Božje Bistričke…